Titkárság:22/500 231
Porta: 22/312 072 22/501 648
Fax: 22/500 290
OM:040659

Alapítvány:

Kulturált Ifjúságért Alapítvány
Adószáma: 18482148-1-07
8000 Székesfehérvár,
Gyümölcs u. 13.


Fenntartó:

Székesfehérvári Tankerületi Központ
8000 Székesfehérvár
Petőfi út 5.I.em
Telefon: +36 (22) 795-240 E-mail: szekesfehervar@kk.gov.hu

Székhelyintézmény:


Székesfehérvári József Attila Középskolai Kollégium
8000 Székesfehérvár,
Széchényi u. 13.Székesfehérvári József Attila


Középiskolai Kollégium


Nemes Nagy Ágnes Kollégiuma

Cím:8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 13.
E-mail:intezmeny@nemesnagy-koll.sulinet.hu
Szállás:szallas@nemesnagy-koll.sulinet.hu

HÁZIREND-KIEGÉSZÍTÉS az írásbeli érettségi idejére

Aki érettségizni szeretne ebben a tanévben, az írásos jelentkezéssel igénybe veheti a kollégiumot, de kizárólag a vizsgái előtti délutántól a folyamatosan szervezett utolsó vizsgája befejezéséig - akár megszakításokkal is. Jelentkezni a csoportvezető tanárnál lehet.

Kérünk mindenkit, hogy PONTOSAN jelezze, hogy mely napokon tart igényt a kollégiumi szolgáltatásra. A tanuló csak az előre jelzett éjszakákat töltheti bent (amelyet követő napon vizsgája van), utólagos módosításra nem lesz lehetőség (a szigorú szobabeosztások miatt).

Aki visszajön, köteles elfogadni a kialakult járványhelyzetre tekintettel megalkotott jelen házirendi kiegészítő szabályokat:

   • a tanuló köteles a kollégiumban a számára kijelölt szobában tartózkodni (ez nem feltétlenül a korábbi szobája), a számára kijelölt WC-t és zuhanyozót használni

   • a vizsgák utáni visszaérkezést követően a tanuló a kollégiumot nem hagyhatja el (az épületet zárva tartjuk, nincs kimenő), ezért kérünk mindenkit, hogy iskolai feladatai után gondoskodjon maga számára élelemről (a vizsgák hivatalos befejezésétől számìtott 60 percen belül a kollégiumban kell tartózkodni)

   • beköltözéskor csak maszkban lehet belépni és a portán az ügyeletes tanárnál regisztrálnia kell magát, továbbá be kell mutatnia annyi eldobható maszkot és kesztyűt, ahány napra a kollégiumot igényli (maszk fertőtlenìtésére a kollégiumban nem adottak a feltételek).

   • a számára kijelölt szoba kivételével a tanuló köteles a kollégium területén maszkot és kesztyűt viselni

   • a tanuló köteles a többi kollégistával a személyes érintkezést a minimumra csökkenteni, köteles betartani a 3 méteres előìrt távolságot. A másik tanuló számára kijelölt szobába bemenni tilos

   • a kollégiumi teakonyhák, hűtőszekrények nem használhatók

   • saját ágynemű behozatalát nem engedjük, minden tanulónak a kollégium biztosìtja az ágyneműt

   • a járványügyi szabályok megsértői kötelesek azonnal elhagyni a kollégiumot, és a további vizsgákon való megjelenést egyedileg kell megoldania.

A fenti szabályok elsősorban a tanulók egészségének védelmét szolgálják, de nem tudunk eltekinteni ezek megfogalmazásától. Csak az a tanuló jelentkezzen a kollégiumi szolgáltatásért, aki a fenti szabályokat, mint feltételeket elfogadja és betartásukat magára nézve kötelezőnek érzi.

A veszélyhelyzetben megszervezett kollégiumi elhelyezés fokozott egyéni felelősséget vár el az "érettségiző" tanulótól.

Székesfehérvár; 2020. 04. 16.

Nagy Kálmán

igazgató

A dokumentum innen letölthető

««Vissza